CENTRE D'INVESTIGACIÓ ARTÍSTICA



FreeCanDó, art culinari al nostre espai

Tal com us vam explicar en la nota anterior, el dia de la inauguració de l’exposició dels LUTHIERS DRAPAIRES, comptarem amb l’ajuda de FreeCanDó, un equip ben especial que ens acompanyarà amb les seves creacions culinàries. DISSABTE 27 Febrer de 20h a 22h.

FreeCanDó ens adapta una proposta gastronòmica pensada per a prendre a peu dret i de forma fàcil, elaborada amb productes locals i seguint una tradició catalana no exempta d’innovació.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Podrem tastar les seves Mini Clotxes de Carn o de Verdures, Patates del Montgrí amb Salsa de Tomàquet Picant i All-i-Oli Suau, i el punt dolç amb Brunyols de l’Empordà amb Xocolata i Pastís de Poma d’Ullà; tot servit en oueres, brics i colls d’ampolla, per a linkar-ho amb l’exposició dels Luthiers Drapires. Aigua, sucs, refrescos, cervesa, vins, infusions i mini gintònics, complementaran aquesta proposta tan enginyosa.

El que ens encanta d’aquest equip, Núria Calvet i Dídac Pelliser, és l’aire artístic de la seva proposta alhora que la bona disposició i les ganes de treballar. Des d’ESPAI TÒNIC estem molt contents de poder-vos oferir aquesta rica proposta que arrodonirà a la perfecció la present inauguració.

1 Vianda_van

Dir-vos que FreeCanDó, com tots els projectes que valen la pena, té una bonica història darrera i ells la relaten així:
palo_alto_juntsEl 19 d’abril del 2012 el Dídac i la Núria es troben per primera vegada en un càtering al restaurant La Pubilla, de Barcelona.
Només van caldre unes poques col·laboracions més — on en Dídac feia de cap de sala i la Núria de cambrera — per saber que compartien la passió per la gastronomia i que coincidien a l’hora de fer projectes de futur.
Tot i que el destí els va separar durant un temps, la casualitat els va fer tornar a trobar-se i començar plegats a lluitar per fer realitat el seu somni: Freecandó.
Volien fer camí junts. Tenien ganes de compartir valors i complementar coneixements. Com?
El lloc escollit des d’on desenvoluparien l’activitat el tenien ben clar: l’Empordà.
Establerts a Ullà en cerca de qualitat de vida, tocats per la bellesa d’aquest indret, la Núria i el Dídac treballen amb els productes frescos i de qualitat, per cuinar els plats tradicionals del receptari català amb els grans icones de la cuina internacional.

I aquí els tenim, plens de força, plens de ganes de treballar i plens de bones idees. Ofereixen serveis de càtering, monogràfics de cuina, assessoraments a restaurants, i a més disposen d’un foodtruck o com ells en diuen, d’una Gastroneta, es a dir una furgoneta gastronòmica, de lo més bonica per vestir qualsevol esdeveniment que els reclami… per no parlar de les dots teatreres que ens ha dit un ocellet que de vegades amenitza sopars i vetllades.

Els tindrem també com a col·laboradors dins d’ESPAI TÒNIC en el Dia Internacional de l’Art, organitzat per el BÒLIT centre d’art Contemporàni de Girona, on conjuntament amb l’Ajuntament de la Bisbal presentarem diversos tallers al Mundia, amb la presència de la Gastroneta de FreeCanDó, la foodtruck adaptada per a servir menjars allà on vagin.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.