Taller de fusteria silvestre

Aquest Nadal regala un objecte fet per tu!

Es tracta d’un taller pràctic on transformarem les branques dels arbres en elements funcionals i/o decoratius per la llar. Crearem elements per seure, penjar, posar-hi coses…

Pelarem, tallarem, farem forats, encaixarem, clavarem…

Treballar un material tan natural i senzill com la fusta resultarà molt gratificant, amb la satisfacció al final del dia de portar-nos cap a casa un bonic objecte fet amb les nostres mans.

Data: el proper dissabte 13 de desembre

Lloc: Espai Tònic

Horari: de 10:00h fins la 13:30h. Dinar al ESPAI TÒNIC. De 15:00h fins les 18:30h.

Places: un màxim de 8 alumnes

Requisits: el taller està adreçat a adults. No cal experiència prèvia.

Material: material i eines incloses. Si algú disposa d’alguna eina tal com serra, serjant, martell, raspa o cinta mètrica, està bé que els porti per familiaritzar-se amb les pròpies eines.

Cost: 65€  (material i dinar inclòs)

Inscripcions: Al telèfon 696 922 657. A través de Facebook/Slow Fusta. A rogerporlavida@gmail.com

Roger Romagosa viu a Sant Martí Vell. “M’agrada crear amb la fusta d’una manera poc ortodoxa, més silvestre i lliure perquè la natura és així. D’aquesta manera sembla que la fusta segueixi encara viva i que al final la creació ens parli d’això, de la viva imperfecció i naturalitat de l’arbre i de la persona que ha transformat allò en un objecte.

Intento utilitzar al màxim fusta d’arbres locals i desenvolupar les creacions des d’un àmbit local i sostenible. He treballat en el món de l’alimentació, del ioga i de la bioconstrucció.” Actualment creant amb fusta des del projecte SlowFusta.

Descarrega el poster aquí