CENTRE D'INVESTIGACIÓ ARTÍSTICATaller de fusteria silvestre

Aquest Nadal regala un objecte fet per tu!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Es tracta d’un taller pràctic on transformarem les branques dels arbres en elements funcionals i/o decoratius per la llar. Crearem elements per seure, penjar, posar-hi coses…

Pelarem, tallarem, farem forats, encaixarem, clavarem…

Treballar un material tan natural i senzill com la fusta resultarà molt gratificant, amb la satisfacció al final del dia de portar-nos cap a casa un bonic objecte fet amb les nostres mans.

Data: el proper dissabte 13 de desembre

Lloc: Espai Tònic

Horari: de 10:00h fins la 13:30h. Dinar al ESPAI TÒNIC. De 15:00h fins les 18:30h.

Places: un màxim de 8 alumnes

Requisits: el taller està adreçat a adults. No cal experiència prèvia.

Material: material i eines incloses. Si algú disposa d’alguna eina tal com serra, serjant, martell, raspa o cinta mètrica, està bé que els porti per familiaritzar-se amb les pròpies eines.

Cost: 65€  (material i dinar inclòs)

Inscripcions: Al telèfon 696 922 657. A través de Facebook/Slow Fusta. A rogerporlavida@gmail.com

Roger Romagosa viu a Sant Martí Vell. “M’agrada crear amb la fusta d’una manera poc ortodoxa, més silvestre i lliure perquè la natura és així. D’aquesta manera sembla que la fusta segueixi encara viva i que al final la creació ens parli d’això, de la viva imperfecció i naturalitat de l’arbre i de la persona que ha transformat allò en un objecte.

Intento utilitzar al màxim fusta d’arbres locals i desenvolupar les creacions des d’un àmbit local i sostenible. He treballat en el món de l’alimentació, del ioga i de la bioconstrucció.” Actualment creant amb fusta des del projecte SlowFusta.

Descarrega el poster aquí