4a edició del Dia Internacional de l’Art

16 d’abril ESPAI TÒNIC i l’AJUNTAMENT DE LA BISBAL es sumen a la cel.lebració.

Els agents artístics de Girona i comarques, públic i privats, es bolquen en la celebració conjunta constituint una xarxa dinàmica i participativa de l’art contemporani més viu, obert i accessible. Més de 40 activitats i 20 exposicions en l’edició Mosca Dia de l'Artd’aquest any.

Un any més Girona engega la commemoració del Dia Internacional de l’Art, una jornada establerta el 2011 per la UNESCO en record del naixement de Leonardo da Vinci,  el 15 d’abril de 1452, amb l’objectiu de celebrar les diverses formes de l’art i apropar-les als ciutadans. Aquesta efemèride internacional es rememora a diverses ciutats i països, però a Catalunya només se celebra, i cada any amb més intensitat, a Girona.


ESPAI TÒNIC
 organitzarà durant el matí de 11h a 13h davant el teatre El Mundial de la Bisbal d’Empordà:

TALLER DE CAIXES FOSQUES
De la mà de Luthiers Drapaires
Horari: 11h – 13h
Places limitades!

TALLER DE PINZELLS MUSICALS
De la mà de Luthiers Drapaires
Horari: 11h – 13h
Places limitades!

ESPECTACLE CLOWN “El Niu”
Per Dudu Arnalot
Horari: 12h
Tots els públics

I per acompanyar-nos:
PROPOSTA GASTRONÒMICA

La Carletta Hoddogs i crudites de fruites
Horari: 11h – 14h

De la proposta de participar en el Dia Internacional de l’Art, Espai Tònic en representació pròpia i dels centres participants del territori, va aportar el seu punt de vista pel que fa a les repercussions de participar com a entitat privada i de comarca:

  • Visibilitat de tots els espais disseminats per la comarca, que tenen molt a dir en l’art que es palpa, l’art que ens rodeja. Projectes amb una alta càrrega artística, espais que possibiliten el contacte directe entre creadors, tallers on es pot apreciar de primera mà la feina de l’artista, centres on s’investiga l’art, centres que tant produeixen art com el mostren. Visibilitat dels projectes tant en l’àmbit de comarques com reforç en l’àmbit local.
  • Oportunitat de crear una xarxa entre els diferents centres i artistes que hi col·laborem. Possibilitat de creació d’un portal comú, on els visitants, locals i externs puguin traçar diferents rutes per tal d’acostar-se a les propostes artístiques que la comarca de Girona oferta.
    Coordinació entre els diferents centres i propostes artístiques, per comptar amb aquesta informació a l’hora de planificar dades i actes.

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà recolza la proposta, subvencionant i cedint-nos l’espai del “Mundial” per a poder difondre i tenir més alcans al públic, creant un vàlid precedent, ja no només de repetir de cara a l’any vinent, sinó a expandir-ho a altres municipis i ajuntaments que vulguin afegir-se a la proposta.

[one_third pos=”0″] Amb el suport de:Ajunt. Bisbal
[/one_third] [one_third pos=”0″]Col.laboren:logos
[/one_third]

dia internacional art

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.