“Un árbol más mi canto” de Jorge Carrasco

Diumenge 29 d’abril celebrem el posposat Dia de l’Art a ESPAI TÒNIC, amb tres artistes i una botifarrada despreocupada.
Us convidem a passar aquest matí amb nosaltres!

Dels artistes que vindran, Javier Garcés, Anna Buxaderas, Jorge Carrasco és qui representarà la paraula, ja que ens porta el seu primer llibre de poemes auto editat amb molta cura i mimo.

Jorge Carrasco, com ell mateix es defineix, fotògraf, dissenyador gràfic i persona, i nosaltres afegim, amic, poeta i ser d’extrema sensibilitat, neix a Barcelona el 1973; es forma a NY en disseny gràfic, a The school of Visual Arts, a més de realitzar variats cursos de fotografia i escriptura creativa, al llarg d’estades a New Mèxic, París, Costa Rica, on paral·lelament a amarar-se d’art entra en contacte amb les diferents maneres de comunitats i n’extreu la bellesa de les relacions socials. Assíduament escriu poesia, el coneixem com aquell que sempre porta a sobre una petita llibreta on anota idees i frases que l’entorn l’inspira.

(imatges de la presentació a Casa Usher)

Jorge ha treballat com a dissenyador gràfic així com a fotògraf, tant de producte, com en temes d’arquitectura, roba i tendències, però mai ha deixat d’investigar i vincular-se a diferents projectes socials, participant en formacions sobre canvi social.

A ESPAI TÒNIC ens presentarà “Un árbol más mi canto” un recull de poemes inspirats en els ritmes, tant de la natura com musicals que a fi i efecte parlen d’un mateix ordre. Poemes o reflexions sobre una dimensió existencialista de la vida.

Oriol Terrats li realitzarà una entrevista en directe on Jorge ens anirà explicant l’estructura del seu llibre així com els diferents camins que l’han portat a realitzar aquest recull. Els poemes estaran acompanyats d’unes fotografies realitzades per el propi autor que projectarem al mateix temps.

I després botifarrada a la brasa feta al pati/jardí d’ESPAI TÒNIC per a celebrar la vida. Els “peixeterians” també tindran el seu plat sota prèvia indicació a l’hora de la reserva.

Dinar de botifarreta a la brasa (patates al caliu i beguda incloses); Aportació 8 €. Reserves a Guillermo: 606 14 47 10 o per mail: info@tonic.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.