Has vist mai un Epistolari Secret?, Sebi Subirós ens en desvela un.

Diumenge 14 d’abril a les 12 hores vine a l’Espai Tònic a veure l’Epistolari Secret que Sebi Subirós ens porta amb motiu de la seva darrera exposició i com a participació en la celebració de la setena edició del Dia Internacional de l’Art.

“Epistolari Secret”, és una exposició que parteix de la idea inicial de la correspondència entre un alpinista analfabet i la seva dona. Durant anys el muntanyenc recorre països i muntanyès i envia cartes a la seva estimada. Donada la seva condició d’analfabet i la consegüent impossibilitat d’escriure-li unes ratlles, substitueix les experiències conformades amb paraules pels seus dibuixos i collages formats amb fotografies o gravats dels llocs que visita i els pics que assoleix. Així durant tot el seu periple viatger, deixa tot un seguit “d’auto postals” que actualment podeu veure a l’Espai Tònic.

L’autor, com amb tot allò que planteja, comença estirant del fil d’aquest epistolari muntanyenc, per acabar desenvolupant tot un seguit de correspondències on finalment el remitent alpinista és substituït per diferents remitents desconeguts que envien cartes a familiars, amants o amics. I així, l’espectador, contemplant aquestes missives, es pot posar tant en la pell del remitent com del destinatari, o fins i tot imaginar i recompondre al seu gust la història que es desenvolupà entre ambdós.

Sebi és gravador i serigrafista de professió, i el podem trobar donant classes de manera regular, així com impartint cursos, tant en el seu propi taller de Sarrià de Ter, com en diversos centres públics i privats de la comarca i de fora. Nosaltres recordem amb molt d’humor la seva exposició “El Novio de la Mujer Barbuda“, que va tenir lloc a l’Espai Tònic l’octubre del 2016.

Podràs veure l’exposició del 14 d’abril al 18 de maig 2019.

Així mateix recorda que tens l’exposició Fora de la pantalla del pioner grup de recerca audiovisual PLAYMODES

per O.S.V

2 respostes

Trackbacks i pingbacks

  1. […] Marido de la Mujer Barbuda”, i l‘any passat a la Sala Blanca, va presentar el seu “Epistolari Secret”, fet que ens va permetre organitzar una visita guiada al seu nou taller de treball a Sarrià de Ter. […]

  2. […] hem organitzat la visita al taller de l’artista Sebi Subirós, qui ara mateix té l‘Espistolari Secret exposat a l’Espai […]

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.