Gran èxit en la inauguració del Centre de Creació Artística “ESPAI TÒNIC”

Aquest passat dissabte 28 va tenir lloc la inauguració del Centre d’Art i Creació ESPAI TÒNIC amb un gran èxit de convocatòria!

Hi va assistir un numerós públic que va ser testimoni de la primera exposició del centre, obert a càrrec de la Associació Cultural El Nou Graner“A PESAR DE NEWTON”, un compendi d’obres de l’escultor Guillermo Basagoiti Brown i del poeta Agustí Olivares.

Aquest mateix dia es varen poder visitar la resta de sales del centre: el taller de Guillermo Basagoiti que formava part integrant de la exposició amb multitud d’obres “work in progress” aixì com una frondosa taula plena de les seves curioses llibretes i apunts artìstics anomenats “sueños diurnos” i paral.lelament també es podia visitar l’estudi de disseny i publicitat de Tònic que ocupa la sala posterior amb les seves àmplies taules i l’ambient molt diafen. Tònic també exposava una mostra de les seves darreres feines que es podien visualitzar en un Mac dels antics col.locat a sobre d’una blanca peana en mig d’una de les sales i que donava a l’espai un divertit aire vintage.

Al jardí hi havia una estesa de cadires on pendre la fresca i comentar els detalls de l’event mentre els camps de derrera la fàbrica-estudi tenyien l’ambient d’un bonic color rojenc.

L’acte es va inaugurar oficialment amb una presentació de una de les responsbles del local Olga Solà, qui va donar peu a que els mateixos artistes de l’exposició “A Pesar de Newton” expliquessin la seva obra i el vincle que els ha portat a treballar a “duo”. També va explicar l’origen de la present associació cultural i el perquè de la voluntat de que aquest centre romangui obert i dongui la benvinguda a tots aquells qui vulguin participar-hi amb noves propostes. Nous temps, noves maneres de funcionar.

Es va convidar als assistents a una copa de cava que van passejar en un ambient distès per tot el local amb la música que va seleccionar en directe per la ocasió el DJ Monsieur Charles.

El pùblic va poder participar del “Fotomatón y Punto”, en el que es convidava a fer-se un “selfie” amb unes ulleres vermelles plenes de punts i després penjar-ho directament a instagram amb l’anotació #espaitonic, lo qual es una manera de fer particip al pùblic en la exposició “Y punto” que encara podem trobar dins el forn de l’espai.

Tot plegat va resultar de lo més agradable i varem rebre les millors crítiques dels assistents.

L’exposició “A pesar de Newton” romandrà oberta al públic fins a finals de juliol per els qui no varen poder assistir el dissabte passat a la inauguració. Us convidem a que passeu pel centre i esperem que aquesta sigui el primer de molts events!

2 respostes

Trackbacks i pingbacks

  1. […] y proviene a su vez de “Y PUNTO”, el anterior proyecto enmarcado dentro de la exposición “A PESAR DE NEWTON” con el que se inauguró en 2014 el Centro de Investigación Artística ESPAI TÒNIC, de […]

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.