Un pas guanyat! Xerrada i visita guiada per als alumnes de la UEC.

La UEC de la Bisbal d’Empordà és un projecte educatiu que sorgeix de la necessitat dels instituts d’atendre a un col·lectiu de nois/es de 3r d’ESO els quals no s’adapten al sistema de classes normalitzades i tenen un rendiment acadèmic molt baix. Aquests joves a l’aula s’acaben avorrint, i en conseqüència solen desenvolupar comportaments disruptius a classe.

Des de la UEC es proposa gestionar a un petit grup, dels alumnes amb més mancances a l’aula, per tal de proporcionar-los un tipus seguiment amb una metodologia diferent de la normalitzada, sempre dins d’un grup d’estudi reduït i amb un tracte més proper i personalitzat del que poden viure a l’aula de l’Institut.

Dins les activitats programades se’ls proposa diferents visites i experiències, relacionades amb l’àmbit acadèmic o professional, però des d’un altre vessant.

L’equip d’investigació artística Espai Tònic, està més que content de tenir la possibilitat de mostrar-los que l’art és quelcom que va més enllà de lo purament estètic i contemplatiu, doncs pot ser una eina de reflexió i encoratjament per aquells que no encaixen en les estretes directrius del sistema.

És un pas guanyat!

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] Aquesta és la segona visita que organitzem doncs, com a equip d’investigació artística, Espai Tònic recolza de manera activa la difusió de l’art com quelcom que va més enllà del purament estètic i contemplatiu, ja que la considerem una molt vàlida eina de reflexió i encoratjament per aquells que no encaixen en les estretes directrius del sistema. […]

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.