CENTRE D'INVESTIGACIÓ ARTÍSTICAUn pas guanyat! Xerrada i visita guiada per als alumnes de la UEC.

La UEC de la Bisbal d’Empordà és un projecte educatiu que sorgeix de la necessitat dels instituts d’atendre a un col·lectiu de nois/es de 3r d’ESO els quals no s’adapten al sistema de classes normalitzades i tenen un rendiment acadèmic molt baix. Aquests joves a l’aula s’acaben avorrint, i en conseqüència solen desenvolupar comportaments disruptius a classe.

Des de la UEC es proposa gestionar a un petit grup, dels alumnes amb més mancances a l’aula, per tal de proporcionar-los un tipus seguiment amb una metodologia diferent de la normalitzada, sempre dins d’un grup d’estudi reduït i amb un tracte més proper i personalitzat del que poden viure a l’aula de l’Institut.

Dins les activitats programades se’ls proposa diferents visites i experiències, relacionades amb l’àmbit acadèmic o professional, però des d’un altre vessant.

L’equip d’investigació artística Espai Tònic, està més que content de tenir la possibilitat de mostrar-los que l’art és quelcom que va més enllà de lo purament estètic i contemplatiu, doncs pot ser una eina de reflexió i encoratjament per aquells que no encaixen en les estretes directrius del sistema.

És un pas guanyat!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada