CENTRE D'INVESTIGACIÓ ARTÍSTICA



CABELL D’ÀNGEL a la inauguració de BEAT KELLER

Dissabte 25 de juny, justament amb la inauguració de la exposició “DE NADA” de Beat Keller a l’ESPAI TÒNIC tindrem el plaer de tenir l’equip de CABELL D’ÀNGEL amb la seva proposta gastronòmica, precisa, elegant i a l’abast de tothom!!

Captura de pantalla 2016-06-17 a les 18.54.05

A ESPAI TÒNIC, un cop més fem maridatge d’art i gastronomia per a què pugueu gaudir de l’exposició sense presses. Aquesta vegada i davant la demanda de molts de vosaltres de quedar-vos al “Sopar d’Artista” de l’edició passada hem decidit obrir-lo per a que tots en pugueu gaudir.

Aneu fent boca perquè no us en penedireu!!

Roger, cap de l’equip CABELL d’ÀNGEL, està format en cuina i pastisseria per l’Escola d’Hostaleria Joviat de Manresa. Va ser de la mà del xef Jordi Garrido que posteriorment va venir a la comarca del Baix Empordà per a formar part de l’equip de cuiners a l’Hotel Relais Chateau Mas de Torrent. Arran d’aquesta implicació va tenir l’oportunitat de conèixer gran varietat de productes i productors locals i l’àmplia tradició gastronòmica de la comarca el qual juntament amb el turisme de qualitat, han estat els ingredients ideals per encoratjar-lo a iniciar el seu propi projecte gastronòmic: Cabell d’Àngel Càtering, feina que compagina amb l’actual docència a l’Escola d’Hostaleria de Figueres (Alt Empordà).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Cabell d’Àngel, a part de fer serveis de xef particular, està especialitzat a preparar arrossos en viu i en directe, tant per a grups reduïts com per a grans arrossades i fideuades populars. Menús per a aniversaris, reunions d’empresa,

vermuts-gastronòmics-1919-x-1279-1024x691

show-cookings, actes culturals, fires… i el que voldríem provar a ESPAI TÒNIC ben aviat:

Els Vermuts Gastronómics. Quina pinta!!, petits actes gastronòmics on s’ofereixen congeniar un bon vermut (blanc, negre, dolç o sec) amb tapes originals com a preludi per un bon dinar, maridat amb actuació musical.
Us convidem doncs a que vingueu a ESPAI TÒNIC per poder gaudir en tots els sentits, de la inauguració de l’exposició de Beat Keller, juntament amb l’ars culinaria de Cabell d’Àngel.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *