CENTRE D'INVESTIGACIÓ ARTÍSTICA“Más vale de pedí que de robá”

Amb aquest títol volem presentar-te oficialment la proposta de MECENATGE per a les activitats anuals que duem a terme a ESPAI TÒNIC, on amb un sol CLIC hi podràs participar.

El mecenatge cultural i l’ajut econòmic a les arts i les lletres és molt antic. Una gran quantitat d’obres d’art i monuments no existirien si no s’hagués comptat amb l’ajuda dels corresponents mecenes en el camp cultural i social.

PERQUÈ COL·LABORAR?
Amb la teva aportació obtindràs preferència a l’hora d’actes amb reserva, descomptes i regals de benvinguda. I si ets una empresa o entitat, presència de marca a les nostres publicacions.
A nosaltres ens ajudarà a seguir amb la labor de donar a conèixer a la seixantena d’artistes que han passat per aquí i als molts d’altres que estan per venir, propiciant d’aquesta manera la seva feina, en benefici de la contemplació, la reflexió i l’enriquiment cultural.

“Espai Tònic creu amb el relat cultural per a canviar les coses”

Escull el tipus de mecenatge que més s’adapti als teus interessos. Amb cada una d’elles s’enforteix la xarxa de relacions culturals que a tots ens envolta. Gràcies

 

 

 

 

Amb motiu de l’exposició EPIGÉNESIS, Eudald Camps , crític d’art del Diari de Girona, en una entrevista a l’emissora de ràdio FemGirona, a banda de presentar l’obra de Guillermo Basagoiti que podeu veure actualment i fins al 22 d’abril, parlava molt positivament del projecte Espai Tònic, i entre d’altres nomenava la seva sorpresa per la multitud d’esdeveniments que s’hi feien, amb possiblement pocs recursos públics…

Bé doncs no…, Espai Tònic fins a dia d’avui subsisteix amb total independència de recursos públics. Ha estat gràcies a la vostra estimable presència i entusiasme, que també l’heu fet possible. Per això us oferim la possibilitat de formar-hi part de manera més activa, participant i propiciant que el projecte segueixi creixent >> MECENATGES

Descarreg’t aquí la memòria d’activitats

Si ets una empresa o entitat i vols un patrocini aquí et donem alguns exemples, així com un estudi del rang de difusió d’ESPAI TÒNIC per a vincular-hi la teva marca.

Seguim!
Equip Espai TònicDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada