Localitzats dins “Mapatge d’Espais de Creació”

Espai Tònic vol agrair a l’equip de Xarxa d’espais de creació i producció de Catalunya. Xarxaprod. la seva tenacitat en aconseguir mapejar un centenar de centres, entitats, agrupacions i artistes representatius de la Creació i Producció a Catalunya. Contents de formar-hi part!

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport del CoNCA – Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i a la metodologia i coneixements de Spora Sinergies (www.spora.ws) i ArtsMoved,
Hi formen part aquells espais on la recerca, la continuïtat, la voluntat de servei públic, i la prioritat de la creació i recursos per als artistes és motor de les nostres accions.

És encoratjador saber que no estem sols i que tot allò que ens mou a actuar, així com les dificultats amb les quals ens anem trobant, son denominador comú de la majoria.

Un cop més afirmem: “creiem en el relat cultural per a canviar les coses”
més info a: https://espaisdecreacio.cat/

Espai Tònic quiere agradecer al equipo de Xarxaprod su tenacidad paras lograr mapear un centenar de centros, entidades, agrupaciones y artistas representativos de la Creación y Producción en Cataluña.
Contentos de formar parte!
Este proyecto ha sido posible gracias al apoyo del CoNCA y la metodología y conocimientos Spora Sinergias (www.spora.ws) y Artsmoved,
Forman parte aquellos espacios donde la investigación, la continuidad, la voluntad de servicio público, y la prioridad de la creación y recursos para los artistas es motor de nuestras acciones.

Es alentador saber que no estamos solos y que todo lo que nos mueve a actuar, así como las dificultades con las que nos vamos encontrando, son denominador común de la mayoría.

Una vez más afirmamos: “creemos en el relato cultural para cambiar las cosas”

más info en: https://espaisdecreacio.cat/

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.